FOTOS DEL SEGON TRIMESTRE

Estimades famílies : disculpeu el retard, però aqui teniu algunes de les activitats que vàrem fer al segon trimestre: 


1. CARNESTOLTES: 

La setmana de Carnestoltes va ser molt divertida: varem fer la nostra disfressa d'emperadors romans, varem venir amb pijama, emmariolats, disfressats, varem fer l'esmorzar amb truitada i la nostra petita rua... i cada dia ens venia a visitar el Rei Carnestoltes.

 CARNAVAL FOTOS


2. EXCURSIÓ A CAN PLANETES:

Aprofitant que estem aprenent coses de la nostra illa, hem anat a visitar un lloc molt especial: Can Planetes, a Santa Eulàlia. En Can Planetes hi ha un molí d'aigua en funcionament. Allà ens varen explicar coses molt interessants sobre l'ús del riu de Santa Eulària, ens varen ensenyar el molí i la casa pagesa i varem fer un pa boníssim. Ah! i varem veure un Fameliar en una ampolla. Ens varen tractar de luxe, moltes gràcies!

Desprès varem fer un passeig fins al pont, volíem veure el lloc on neix un Fameliar, i, com artistes que som, varem dibuixar el pont. Ho varem passar molt be

 CAN PLANETES FOTOS


3. DIA DE LA DONA:

Com cada any, el dia de la dona treballem molt sobre els valors de la igualtat entre homes i dones mitjançant converses i activitats lúdiques. 

Va venir a l'escola na Mar Sànchez, una atleta eivissenca que va ser la primera esportista balear que va participar en uns Jocs Olímpics, concretament els de Sidney. Ens va contar moltes de les seves experiències, com era la seva vida esportista, fent una exposició molt motivadora, entusiasta i animada. Els nens i nenes varen veure fotos, vídeos, un tros de la seva pertiga i li varen fer totes les preguntes que varen voler, ja que tenien molta curiositat. MOLTES GRÀCIES PEL TEU ENTUSIASME, MAR!

DIA DE LA DONA FOTOS


4. PADRINS I FILLOLS:

Els nostres padrins de sisè ens han vengut a contar uns contes als nenes de primer i segon. Ho fan molt be!

 PADRINS I FILLOLS. UN CONTE


5. EL MINUT:

Amb la temàtica "un conte que m'agrada" els nens i nenes han fet exposicions estupendes en català sobre el llibre que ells han triat. Ha estat molt enriquidor, tant per conèixer contes nous com per a animar i motivar als nens a emprar la llengua catalana. Estic molt agraïda a l'ajuda de les famílies per preparar-la i molt contenta amb l'esforç dels nens i nenes, tant de parlar en aquesta llengua com de fer-ho amb públic: fora vergonya!

  EL MINUT: M AGRADA AQUEST CONTE


6. BOOK PIJAMA PARTY:

Per despedir el trimestre varem fer dues activitats molt divertides: una festa de pijames amb temàtica de contes. Varem fer unes manualitats temàtiques, varem tenir festeta de ball i patatilles, varem contar alguns contes, varem fer molta estona de compartir llibres i mirar-los junts, a més de pintacares... que us sembla? un dia ben diferent!

 BOOK PI.PA. FOTOS

GIMKANA AL PARC:

Amb els companys de segon varem fer grups per a una gimkana al parc. jocs d'habilitat, de destresa, de compartir... és un goig veure que es duen tan be entre ells i entre els dos grups (no hi ha casi fotos, no hi havia un segon lliure per agafar la càmara)

GIMKANA PARC (poques fotos)


ESPERO QUE US HAGI AGRADAT, A NOSALTRES SÍ.

Comentarios

Entradas populares de este blog

Què treballarem al segon trimestre?

FI DEL PRIMER TRIMESTRE