SESSIÓ DE MÚSICA

Estimades famílies,


Durant aquestes setmanes hem programat  a les sessió de música continguts relacionats amb el centre d'interès que estan treballant a la vida d’aula: La Tardor.


Com ja us vaig informar, les sessions de música estan plenes de sorpreses i rituals que ens ajuden a realitzar diferents propostes, cançons, danses,....per tal que els infants gaudeixen a cadascunes de les sessions.


En Cruck, la nostra titella màgica, ens ajuda a dur a terme les sessions i  a introduir les propostes de cada moment. A més, la cançó de “És hora de fer música” com a ritual d’entrada i “El bugui, bugui”, com a ritual de sortida...ens ajuden a passar unes sessions molt divertides de balls, rialles i molta, molta complicitat amb tots els infants.



                                           https://www.youtube.com/watch?v=h92qTizEnBY





https://www.youtube.com/watch?v=UwZfD0rjeVk



En aquesta ocasió he presentat a un personatge molt important dins el mon de la música: Antonio Vivaldi, un gran compositor i músic que va crear una gran obra musical.
Les quatre estacions de Vivaldi, és l'obra que hem presentat en aquesta sessió, en concret "L'estació de la Tardor".

ANTONIO VIVALDI




Primer hem escoltat una melodia amb un ambient a les fosques realitzant moviment corporals que ens han ajudat a sentir les música d'una manera vivencial i corporal. Deprés, hem introduït un element característic de la tardor, les fulles, que ens han ajudat a continuar expressant emocions i ritmes segons la melodia que estavem escoltant.

Famílies, ha estat una sessió molt enriquidora i els infants han gaudit moltíssim !!!!👏👏👏

Aqui us deix mostra d'alguns dels moments que hem viscut....





















I per compartir a casa amb els vostres fills/es, us deixo l’enllaç de les quatre estacions de Vivaldi, en concret "La Tardor".

ESTACIÓ DE LA TARDOR DE VIVALDI


https://www.youtube.com/watch?v=tocKEj9PdZM

                


És un plaer poder compartir amb ells aquestes sessions de música, gaudim moltíssims junts!!!


Una forta abraçada,😊💕
Olga.

Comentarios

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Què treballarem al segon trimestre?

FI DEL PRIMER TRIMESTRE

BENVINGUTS A SEGON