ENGLISH


BON DIA ESTIMATS I ESTIMADES ALUMNES I FAMÍLIES DE LA CLASSE DE LES ESTRELLES,

Avui és el darrer dia d'anglès. S'acaba el curs i a la vegada, s'inicia una nova etapa amb noves i grans aventures. Ha estat un fantàstic regal poder acompanyar als vostres fills i filles en el seu camí d’aprenentatge i estar al vostre costat durant aquest any. Gràcies pet totes les meravelloses aventures i moments viscuts.



Cada vegada que penso en cadascun de vosaltres, nens i nens,  només em venen al cor paraules d’agraïment i felicitat per tot allò que m’heu regalat cada dia. Són tantes les coses que vull agrair-vos: gràcies per la vostra presència, per poder ser la vostra mestra d'anglès durant aquest any, pels vostres gestos i paraules constants d’ànim i carinyo, per la vostra valentia, pel vostre esforç, per ser un exemple diari de superació, per les vostres ganes d’aprendre sempre, pel vostre interès, per la vostra motivació, per lo especials que sou, per la màgia per aporteu tots i cadascun de vosaltres a l’escola, per la vostra capacitat de viure el present i gaudir de tot allò que feu i per moltes altres coses... GRÀCIES!


GRÀCIES per mostrar-me un any més que meravellós és ser mestra i poder aprendre cada dia al costat de petits grans savis com vosaltres. Sou un immens i meravellós tresor. 



GRÀCIES DE TOT COR ESTIMATS I ESTIMADES ALUMNES I FAMÍLIES

Una abraçada gegant i fins molt aviat
Andrea



Comentarios

  1. Moltes gràcies a tu Andrea!En Toni te trobarà a faltar. Una abraçada!

    ResponderEliminar

Publicar un comentario

Entradas populares de este blog

Què treballarem al segon trimestre?

FOTOS DEL SEGON TRIMESTRE

FI DEL PRIMER TRIMESTRE